Meer informatie

Wie zijn wij

Martijn Rikkers Auto's in Wolvega

Martijn Rikkers auto’s, de auto en camper specialist te Wolvega. Uit de jarenlange ervaring in de automotive branche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor u als klant om prettig en vakkundig advies te krijgen. Niet alleen bij de aankoop van een occasion, maar zeker ook bij het onderhoud van uw auto of camper. Klanttevredenheid staat dan ook bij ons voorop.

Na 14 jaar werkzaam geweest te zijn in de automotive branche, besloot Martijn Rikkers om in 2014 een autobedrijf gespecialiseerd in occasions, auto en campersonderhoud op te richten in Wolvega. Dit bleek een groot succes te zijn. Door de goede service en de mond-tot-mondreclame, was het al in 2017 nodig om het bedrijf te verhuizen naar een nieuwe ruimere locatie en personeel aan te nemen.

Aan carbonstraat 27 te Wolvega, werd er een nieuw pand gebouwd welke nu dienstdoet als vestigingsadres voor Martijn Rikkers Auto’s. Het pand biedt voldoende ruimte voor meerdere bruggen, zodat wij aan meerdere voertuigen tegelijk kunnen werken. Hierdoor zijn de wachttijden voor een onderhoudsafspraak een stuk ingekort, waardoor wij u nog sneller van dienst kunnen zijn.

Martijn Rikkers
Martijn Rikkers Auto's

U kunt bij ons terecht voor